Menu

Tolefoanele mieroase ale lui Virgil Caţavencu Pîrvulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_la_mare.jpg

 

 

 

 

 

Virgil Pîrvulescu a mai cheltuit o căruţă de bani pentru a da mesaje electorale prin telefon locuitorilor din Râmnicul Vâlcea.

Omul se linguşeşte pe lângă cetăţeni spunându-le că de nu îl vor da jos pe Mircia Gutău ”vom suferi toți”. Aiurea, vor suferi doar el și echipa lui, celorlalți le va fi foarte bine într-unul dintre cele mai frumoase și bine administrate orașe din România.

Amuzant este că posesorul unei vile, al multor terenuri și al unei averi uriașe, beneficiarul unui contract de miliarde cu Primăria pe vremea altui primar, șeful ANAF la care firmele primesc consultanță prin nevastă se plânge că îi merge rău Râmnicului.

Să nu mai jupoaie el și familia lui firmele private și va fi mai bine.

Electoratul din Râmnicu Vâlcea va avea o misiune simplă la vot, anume să aleagă între munca, devotamentul și talentul de gospodar ale lui Mircia Gutău și vrăjeala lacrimogenă a lui Pîrvulescu.

Oricum, cei mai mulți cetățeni, deranjați de mesajele nedorite, i-au închis robotului Pîrvulescu telefonul în nas.

Totuși, am o întrebare la care cred că nici eu, nici ceilalți cetățeni nu vom primi răspuns. De unde are Pîrvulescu atâția bani încât să își permită să cheltuiască, după unele estimări, o jumătate de milion de euro pentru o campanie electorală ?

Cu acești bani, aveau toți râmnicenii măști până la finele anului, toți copiii săraci tablete și toți cei cu pensie minimă dublarea sumei.

Grele cheltuieli, enorm interes pentru don Pîrvulescu.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN