Menu

Propunerea lui Aurel Costache pentru Mioveni: Sprijin pentru asociațiile de proprietari în accesarea proiectelor de anvelopare termică și reabilitare urbanistică

f_350_200_16777215_00_images_Costache_campanie_2024.jpg

 

 

 

 

 

Aurel Costache, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Mioveni, își dorește îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor orașului prin intermediul unor proiecte ambițioase și bine gestionate.

Unul dintre ele este cel pentru acordarea de sprijin asociațiilor de proprietari din Mioveni în vederea accesării proiectelor menite să îmbunătățească eficiența energetică a clădirilor și să contribuie la reabilitarea urbanistică generală a orașului.

Proiectele vizate vor include izolarea termică, modernizarea sistemelor de încălzire și instalarea panourilor solare.

"Locuitorii orașului Mioveni merită să trăiască într-un mediu urban modern și sustenabil. Prin implementarea acestor proiecte, vom reuși să reducem semnificativ costurile de întreținere pentru locuitori, vom contribui la creșterea confortului termic în case și vom diminua impactul negativ al clădirilor asupra mediului.

Succesul implementării va depinde foarte mult de colaborarea strânsă dintre administrația locală și asociațiile de proprietari.

Doar prin lucrul în echipă putem asigura că fiecare pas este făcut în interesul comunității și că se vor obține rezultate tangibile pentru cetățeni", a declarat Aurel Costache.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN