Menu

Dați-mi motive adevărate și îi belesc !

f_350_200_16777215_00_images_gutau_radulescu.jpg

 

 

 

 

 

Orice ziarist normal la cap pune meseria înaintea contractelor de publicitate, adică preferă să facă dezvăluiri, să critice dur, mai mult decât să încaseze bani.

Problema este să ai fundament pentru a critica.

Am primit un comentariu în care mi se spune că îi laud pe Rădulescu și Gutău, în loc să-i înjur. Dați-mi motive să-i înjur și o fac cu cea mai mare plăcere.

Nu-i critic însă fiindcă așa vor Buican și Pîrvulescu.

Acum o săptămână și ceva, a apărut o chestie la un post de televiziune central, că băiatul lui Gutău face blocuri. Mamă, mamă, ce s-au bucurat unii că gata, l-au terminat pe Gutău.

L-ați fi terminat dacă eram în comunism, fiindcă în capitalism, e o mândrie să faci afaceri, să ai un copil care în loc să fie angajat la stat, are firmă.

De unde are bani copilul lui Gutău ? Întrebați-l pe el, eu cred că mama lui, notărița, a câștigat suficiente miliarde încât să-l ajute la începutul unei afaceri. A câștigat fiindcă a pus Gutău pe cineva să meargă la cabinetul notarial al nevestei ? Aduceți un singur client forțat și public declarația !

În legătură cu Rădulescu, aveți vreo dovadă că a mâncat asfalt ? Niciodată nu au fost investiții mai mari în Vâlcea, nici pe timpul lui Cîlea, nici pe alte timpuri, nici măcar la comuniști.

Și atunci, de ce să-l înjur ?

Cred că administratorii harnici ai banului public trebuie încurajați, dacă nu există dovezi că au făcut nenorociri.

Prea multă ură e între români, prea ne vrem gâtul unul altuia, ca nicio altă nație.

Ajunge!

Dați-mi motive adevărate și îi belesc !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN