Menu

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Brătienii au unit din nou Parlamentul României. Legea privind achiziționarea Vilei Florica, adoptată în unanimitate!

Read more: Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE:  Brătienii au unit din nou Parlamentul României. Legea privind achiziționarea Vilei Florica, adoptată în unanimitate!Proiectul de lege privind achițizionarea domeniului Vilei Florica a fost adoptat, astăzi, în Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi.Conform actului normativ, ansamblul Read more: Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Brătienii au unit din nou Parlamentul României. Legea privind achiziționarea Vilei Florica, adoptată în unanimitate!

Andrei Gerea: Vizita celor doi președinți ai Camerelor la Dacia, un puternic semnal pentru cel mai mare agent economic din Argeș

Read more: Andrei Gerea: Vizita celor doi președinți ai Camerelor la Dacia, un puternic semnal pentru cel mai mare agent economic din ArgeșChestorul Camerei Deputaților Andrei Gerea a participat, miercuri, la o vizită de lucru pe care președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele Camerei Read more: Andrei Gerea: Vizita celor doi președinți ai Camerelor la Dacia, un puternic semnal pentru cel mai mare agent economic din Argeș

Președintele Senatului României, la Dacia: ”Trebuie găsite soluții pentru a frâna importul sălbatic de mașini second-hand!”

Read more: Președintele Senatului României, la Dacia: ”Trebuie găsite soluții pentru a frâna importul sălbatic de mașini second-hand!”La conferința de presă de după vizita făcută miercuri, la Automobile Dacia, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, a explicat de ce trebuie să se identifice Read more: Președintele Senatului României, la Dacia: ”Trebuie găsite soluții pentru a frâna importul sălbatic de mașini second-hand!”

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK