Menu

Situația centralizată a lucrărilor derulate de PAVIL SA în Rm. Vâlcea (27 iulie – 02 august 2019)

f_350_200_16777215_00_images_6news335_apavil_1.jpg

 

 

 

 

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 27 iulie – 02 august o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Republicii Bl I8-S9, Calea București nr. 37, Colonie Nuci - Baraca nr. 26, Zona Centrală – Piață, Calea lui Traian Sud, Venus nr. 50, Tudor Vladimirescu vizavi de Sc Generala nr. 5, Timiș nr. 6, Dem Rădulescu (vizavi de Clinica Sofianu) și Toporașilor nr. 2.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Republicii – Bl. I8-S9 , Timiș nr. 6, Toporașilor și Calea lui Traian Sud.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

-s-a asigurat asistență tehnică pe strada Aleea Nucii nr. 100;
-s-au finalizat lucrările de înlocuire rețea apă potabilă PEHD D90 mm și conectarea a trei branșamente din țeavă PEHD D 25 și țeavă PEHD D 40 pe strada Apusului;
-se efectuează lucrări de separare a citirii consumului pe scări la Bl. C de pe str. Dacia nr.13;
-s-a ridicat la cotă căminul de canalizare de pe Str.Nicolae Iorga, BL.A26;
-s-a refăcut suprafața carosabila pe Str.Ostroveni, Școala Anton Pann ;
-s-a montat un capac carosanil pe str. Dacia;
-s-au curățat manual și mecanizat gurile de scurgere de pe Str.Libertății;
-s-au curățat manual și mecanizat cămine de canalizare zonele: Ostroveni I Ostroveni IV;
-s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
-s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
-au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Tineretului, Bl. B13; Ostroveni, Bl. A20, str. Timiș, str. Republicii, str. Tineretului, Bl. B5; str. Regina Maria, Bl.C12 str. Calea lui Traian,BL.S5; B.dul Dem Rădulescu, str. Dacia ,Bl.13, str. Marin Sorescu, Bl. G80, str. Doctor Hagman, str. Nicolae Iorga, Bl. A27/II.

9 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 9 apometre, dintre care 6 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 24 avize de amplasament și 2 avize tehnice.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN