Menu

Andrei Gerea, indignat de declaraţiile antrenorului Norvegiei

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gerea--.jpg

 

 

 

 

 

"M-au enervat la culme declarațiile halucinante și arogante ale antrenorului și secundului Norvegiei!
Ce atitudine murdară din partea unor indivizi care vin tocmai din țara Barnevernet-ului!
Cum își pot permite unii să vină în țara noastră și să ne jignească copiii în asemenea mod? Vine un prost (îmi cer scuze pentru termenul folosit, dar este cel mai edificator) și spune despre niște copii că sunt huligani.
Chiar așa de limitat să fii încât să nu poți face diferența între niște copii și niște huligani? Sau este și vina noastră că prea ne-am obișnuit să înghițim orice.
Mă bucur că președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că îl va informa pe delegatul UEFA despre afirmațiile selecţionerului norvegian Lars Lagerback, conform cărora el speră să nu audă scandări rasiste din partea copiiilor prezenţi pe Arena Naţională.
Este cazul ca și ECRI (Comisia Europeană împotriva Rasismului și Intoleranței) să fie sesizată pentru aceste declarații defăimătoare. Măcar acest individ să fie pus să-și ceară scuze public și să avem și noi atitudine ca să primim respect", a scris deputatul ALDE de Argeș, pe Facebook.

Selecționerul Lars Lagerback, a spus, înainte de meciul România – Norvegia, de pe Arena Națională, că, dacă cei 30.000 de copii prezenți pe stadion vor avea un comportament rasist, își va scoate echipa de pe teren.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN