Menu

În încercarea de a sinucide, o femeie și-a dat foc la apartament. Copilul ei de 8 ani a fost găsit pe balcon

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Incendiu-Godeni-3.jpg

 

 

 

 

 

 

Azi-noapte, în jurul orei 3:30, într-un apartament de la etajul 3 al unui imobil din Topoloveni, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat grupa operativă și polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, precum și pompierii, care au localizat și stins incendiul.

Polițiștii au asigurat măsurile de ordine publică și au sprijinit evacuarea persoanelor din bloc (10 s-au evacuat singure, alte 10 persoane au fost evacuate de salvatori).

În apartamentul unde izbucnise incendiul, au fost găsite două persoane: în unul dintre dormitoare - o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconștiență (intoxicată cu monoxid de carbon), dar cu semne vitale, și pe balcon - fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, conștient, ușor intoxicat cu cu monoxid de carbon și cu atac de panică.

Cei doi au fost au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Femeia a fost cea care a pornit incendiul, în încercarea de a se sinucide. Ar fi lăsat un bilet de adio în care explica faptul că motivul ar fi fost neînțelegerile cu soțul ei. Bărbatul era la serviciu, azi-noapte. 

Flăcările au afectat elemente de mobilier, izolație termică din interiorul locuinței, precum și aparate electrice și materiale textile. Se pare că ar fi pus focul în două camere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Totodată, se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN