Menu

Întrebare pentru un pușcăriabil : VREȚI SĂ FIȚI PREȘEDINTE ȘI-N IAD, DLE NICOLESCU ?

 

 

f_350_200_16777215_00_images_nicolescu.jpg

Mai țineți minte, dle Nicolescu, momentul în care mi-ați spus că sunteți fericit că aveți o familie frumoasă, o casă minunată și vă vreți să trăiți 90 de ani ? Ați mai aduăgat că după o viață de muncă ați agonisit frumoasa sumă de 80 de mii de euro, de care sunteți perfect mulțumit.

Nu e demult, au trecut abia trei ani de atunci.

Evident, ați fost un mincinos neprovocat, iar eu un naiv patentat. Vorba unui acolit de-al dvs., probabil că aveați 80 de mii de euro, dar pe card, în acel moment.

Azi dimineață, iar v-a intrat DNA în așternuturi. Întrebarea este: cum mai puteți regula Consiliul Județean Argeș în condițiile în care procurorii stau cu dvs. în pat ? 

Jenant, jenant, de câte ori vreți, jenant. Am impresia că ați făcut pact cu diavolul și v-a promis că vă transferă direct președinte al Consiliului Dracilor, județul Iad.

Nu înțeleg, sicer, ce vă mai mână în luptă, ce promisiuni pecuniare v-ați făcut sau ați facut soției și copiilor. Cum puteți trăi pe trezie, nu în somn, un asemenea coșmar și cât câștigați de pe urma lui ?

Duceți-vă, domnule, acasă, duceți-vă, domnule, la pensie, lasați, domnule județul Argeș în pace, lăsați, domnule, PSD Argeș în plata Domnului, că i-ați nenorocit destul. Nu ați învățat nimic de la prietenul dvs. Nicolae Văcăroiu ? Ați văzut că nu a plusat, că și-a știut locul, că a rămas cu obrazul nepătat ?

Voi ține la dvs., dle Nicolescu întotdeauna, deși acum vă disprețuiesc. Așa încât vă rog să faceți ceva măcar pentru dvs., să ieșiți din acest calvar.

Mai bine o pereche de cătușe cinstite decât cu mâinile tremurânde, vă jur.

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN