Menu

Detoxifierea ficatului cu stafide

f_350_200_16777215_00_images_stafide_1.jpgDetoxifierea ficatului cu stafide este o metoda traditionala de origine ruseasca, puternica si eficienta prin care ne putem ajuta ficatul si implicit corpul, sa previna aparitiile anumitor boli care deriva din acumularea excesiva a toxinelor, dar in acelasi timp sa imbunatateasca si digestia.

 

Sanatatea ficatului inseamna sanatate pentru intreg organismul, ofera vitalitate, energie, aspect fizic placut si buna-dispozitie.

 

Importanta calitatii stafidelor

Mai intai de toate, este foarte important sa alegeti corect tipul stafidelor. Este de preferat sa evitati stafidele deschise la culoare, precum cele galbene, si sa optati pentru cele cat mai inchise, care sunt sanatoase si de calitate.

 

Cele de nuante deschise, cu aspect neted, lucios, sunt tratate chimic cu dioxid de sulf, de aceea nu sunt indicate pentru detoxifiere.

 

Nu fugiti de stafidele de mici dimensiuni, nici prea moi, dar nici prea tari, care prezinta incretituri, deoarece aceste aspecte indica gradul ridicat al naturaletii. Cu cat stafidele sunt mai naturale, cu atat sunt mai bune pentru detoxifiere.


Citeste articolul complet pe http://diete-sanatoase.ro/detoxifiere/detoxifierea-ficatului-cu-stafide