Menu

Bărbat prins în flagrant delict într-un dosar de fals și înșelăciune

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Ieri, 1 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de fals material în înscrisuri oficiale, fals sub semnătură privată, uz de fals și înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Târgu Ocna, județul Bacău, ar fi falsificat actul de identitate al unei persoane și documentele unei societăți comerciale din Pitești, pe care o administra. Documentele false le-a folosit pentru a solicitata încheierea unui contract pentru achiziția de telefoane mobile și accesorii de la un operator de telefonie mobilă.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în Onești, județul Bacău, după ce ar fi cerut unui curier, în mai multe rânduri, să schimbe locul livrării unui colet cu bunuri de aproximativ 25.000 de lei.

Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în  Onești și Târgu Ocna, de unde au fost ridicate telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea de măsuri.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN