Menu

Sunt cumva indecente pozele postate de profesoara Roxana Călina pe Facebook ?

 roxana_calina.jpgZiarul “Vocea Vâlcii”, o publicație pe cât de temută, pe atât de respectată, comite azi o nedreptate. Într-un articol foarte mușcător, profesoara Roxana Călina de la Colegiul “Matei Basarab” din Rm. Vâlcea este acuzată că a postat pe Facebook  fotografii care “par desprinse dintr-o ședință foto pentru revistele de bărbați”.

Tot din ziar aflăm că profesoara a preluat de curând funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar la recomandarea președintelui liberal Cristian Buican, care i-a remarcat calitățile...intelectuale.

Articolul ne-a lăsat cu gura căscată. Ne-am uitat câteva minute bune la fotografiile din ziar și n-am găsit nimic compromițător, este vorba doar de pozele unei femei tinere și frumoase și nimic mai mult. Nici pe pagina de facebook nu am găsit fotografii indecente.

Cum nu ne explicăm deloc, dar absolut deloc temeiul atacului, nu avem decât să-i rugăm pe cititori să comenteze, atașând acestor rânduri cea mai “indecentă” poză a profesoarei pe care am găsit-o noi. Mai “indecentă” decât cele din ziar.

 

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN