Menu

Gata cu scandalul la Primăria Govora ! Dacă veți continua, nu vă susțin

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mateescu_mihai_official.jpg

 

 

 

 

 

 

 

L-am susținut cu toată convingerea pe dl Mihai Mateescu în alegerile de la Băile Govora, dar asta nu înseamnă că voi aplauda și voi promova atitudini revanșarde față de Radu Bărăscu și susținătorii săi.

Pe pagina de Facebook a primarului observ că apar postări de genul:

”Frustrați!Impotenți politici! MINCINOȘI IPOCRIȚI!

Doar câteva apelative care îi caracterizează pe unii care în loc să-si analizeze activitățile lor(oare au???),stau să arunce vina in cârca altora ,in loc să-și asume eșecul politic și să -si coordoneze următoarele (ne) activități”.

O altă postare spune:

”Trebuie să subliniez lipsa de respect a candidaților din grupul Bărăscu, a gafelor în formă continuată pe care le-au promovat timp de 4 ani de zile, ca un legământ al ateilor sau mai rău al maleficilor. Domnule Bărăscu & Co, nu puteți să loviți la nesfârșit în această comunitate pentru interese meschine, nu puteți defila cu principii și strategii neortodoxe, nu puteți forma la nesfârșit grupări machiavelice, fără să vă însusiți lecția vieții : Semeni vânt, culegi furtună !”

Dacă l-am considerat pe Radu Bărăscu un agresiv, drept pentru care am decis săîl susțin pe Mihai Mateescu, asta nu înseamnă că accept agresivitatea de cealaltă parte, fiindcă astfel nu se ajunge nicăieri.

Sunt multe de făcut în Băile Govora.

Vă propun, învingătorilor, să demontrați că sunteți mai buni prin muncă, nu prin ură, prin echilibru, nu prin procese intentate, prin pace, nu prin război.

Nu sunt ziarist de front în bătălia orgoliilor !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN