Menu

Să nu îi uităm pe cei care, la Govora Băi, au început să înjure după numărarea voturilor

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mateescu_mihai_official.jpg

 

 

 

 

 

 

Un comentariu de pe Facebook pe subiectul campaniei electorale de la Băile Govora descrie foarte plastic cum s-au desfășurat ostilitățile:

Felicitari si multa putere pentru noul mandat ! Ati avut cea mai frumoasa campanie electorala de pana acum, dar sa nu uitam tot ce a insemnat campania opozitiei si aici ma refer strict la campania Domnului Radu Barascu ,PNL Băile Govora, fiind una drintre cele mai urate , jignitoare,fara pic de bun simt, fara cei sapte ani de acasa, cea mai agresiva campanie posibil!

Au calcat in picioare tot ce insemna omenie pentru un pol de bani pe care sperau sa il mulga din primarie! Sa nu ii uitati pe Barascu,Corina Radu, Cazacu Mihaita, cei care timp de 4 ani nu au facut altceva decat sa va jigneasca si sa va injoseasca direct pe dvs. si pe fiul dvs!

Au ales intr-un razboi simbolic sa va atace familia care nu apartine de nici un partid polic si nu s-a implicat niciodata intr-o lupta politica,l-au atacat pe presedinte Bobi Mateescu ajungand cu rautatiile pana la cel mai inalt nivel fara nici un fel de scrupule sau remuscari!

Sa nu ii uitam nici pe Dicu Cosmin (poate gresesc numele ,dar asa am inteles ca il cheama pe acest h....an) si Tavi (sotul doamnei Ada Ciobanu) care dupa afisarea rezultatelor au inceput sa isi bage p... in bunicii, parintii, fratii si copiii nostri  si ai govorenilor care si-au exprimat dreptul oferit prin constitutie de a vota! 

Sa nu uitam cea mai urata campanie oferita de PNL Băile Govora !  Succes Domnule Primar si sa nu uitam ! a scris cineva pe Facebook.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN