Menu

VIDEO. Tineri depistați cu substanțe interzise, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Jandarmi_vl_copii_20_nov_2023.jpg

 

 

 

 

 

În noaptea de 20 noiembrie, în jurul orei 00:30, cinci tineri cu vârste între 19 și 32 de ani, care se aflau pe aleea Stejarului din Cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, au atras atenția jandarmilor vâlceni prin comportamentul lor suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, tinerii s-au urcat într-o mașină și au încercat să părăsească locul, dar au fost opriți de forțele de ordine.

Au fost legitimați și, pentru a stabili motivele comportamentului lor suspect, li s-a făcut control corporal, în urma căruia, asupra unuia dintre cei 5, a fost găsită o țigară artizanală cu miros înțepător, precum și un spray iritant lacrimogen.

În plus, asupra șoferului a fost găsit un cuțit cu lamă pliabilă, iar la controlul mașinii s-au găsit fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare.

Cuțitul și spray-ul lacrimogen au fost confiscate, iar documentele întocmite și substanțele depistate au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

 

 

 

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN