Menu

Constantin Rădulescu președintele CJ Vâlcea, prezent la Drăgășani, la Sărbătoarea Înălțării Domnului

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Nedelcu_si_Radulescu_Ziua_Eroilor_2.jpg

 

 

 

 

 

Sărbătoarea Înălțării Domnului este despre RECUNOȘTINȚĂ!

f_350_200_16777215_00_images_banner6_dragasani_Ziua_Eroilor_1.jpg

Astăzi, la Drăgășani, la invitația domnului primar Cristian Nedelcu, ne-am închinat lui Dumnezeu, cu îngăduință, pentru jertfa făptuită de Însuși Fiul Lui Dumnezeu, spre Mântuirea noastră, a oamenilor!
Totodată, astăzi, s-au tras clopotele, în semn de veșnică pomenire și mulțumire, pentru toți eroii români ce au luptat cu bărbăție, pentru întregirea neamului nostru creștin și libertatea poporului român, pe câmpurile de luptă!

Nu au fost uitați nici aceia care au luptat cu răul întruchipat sub alte forme, ascuns în neputință, neînfățișat în carne și oase, aceia care prin perseverență și strădanie au luptat chiar cu ei înșiși, spre idealuri și realizări mărețe, cu scopul clar de a duce acest neam la mai bine!

Vă îndemn, prieteni dragi, pentru propria sănătate sufletească, ca nu doar astăzi, să vă împrieteniți cu acest sentiment de recunoștință, ci în fiecare dimineață și în fiecare seară, alături de rugăciunile voastre, să Îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru lumina zilei și puținul bine din viețile voastre!

Vă doresc multă sănătate și Hristos S-a Înălțat!

Constantin Rădulescu-Președintele Consiliului Județean Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN