Menu

Cristian NEDELCU: Datoria noastră este aceea de a ne sărbători eroii, ori de câte ori avem ocazia!

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Nedelcu_si_Radulescu_Ziua_Eroilor.jpg

 

 

 

 

 

 

”Astăzi, la Drăgășani, a fost sărbătorită Ziua Eroilor Neamului. Cu această ocazie, a fost sfințit Monumentul Eroilor, amplasat în cimitirul Eternitatea, Drăgășani, și au fost depuse coroane în cinstea eroilor căzuți pe toate câmpurile de luptă, în apărarea țării.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Nedelcu_si_Radulescu_Ziua_Eroilor_3.jpg

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Nedelcu_si_Radulescu_Ziua_Eroilor_2.jpg

La eveniment au participat: domnul Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, doamna Andra Bica, vice-președinte al Consiliului Județean Vâlcea, consilieri județeni, membrii ai Consiliului Local Drăgășani, membrii organizațiilor politice și reprezentanți ai școlilor din Drăgășani”-a declarat primarul Cristian Nedelcu.

”O zi cu multă încărcătură spirituală, astăzi, la Drăgășani. Am participat, alături de domnul primar Cristian Nedelcu si de colegii din administrația locală si județeană, la slujba de cinstire și la momentul solemn de depunere a coroanelor de flori, dedicate comemorării eroilor noștri vâlceni, atât de prezenți în paginile de istorie ale țării libere în care trăim astăzi, cu toții, dar și a tuturor eroilor naționali”- a declarat Constantin Rădulescu Președintele Consiliului Județean Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN