Menu

Portofel plin de bani, găsit de un turist, în zăpadă, pe Transalpina. Proprietarul, fericit că-și poate continua minivacanța

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Jandarmi_vl_recuperare_portofel_turist_-.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Brezoi, care patrulau la baza pârtiei de schi Transalpina, au primit un portofel de la un turist, care le-a spus că l-a găsit în zăpadă.

Portofelul conținea peste 1500 de lei, o cartea de identitate, un permis de conducere, un certificat de înmatriculare și mai multe carduri personale, toate pe numele unui bărbat din Constanța.

Jandarmii i-au găsit numărul de telefon pe unul dintre documentele din portofel, l-au sunat și, în cateva minute, acesta a venit la Postul de Jandarmerie Montană să-și ridice bunurile.

Constănțeanul le-a mulțumit jandarmilor și persoanei care a găsit portofelul, mărturisindu-le că îl pierduse în urmă cu cateva ore și că nu mai avea nicio speranță să-l recupereze.

Jandarmii vâlceni îi mulțumesc, la rândul lor, turistului care a găsit portofelul, pentru spiritul civic de care a dat dovadă și le doresc tuturor o minivacanță liniștită și în siguranță!

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN