Menu

Mircia Gutău: ”Vă doresc, dragi Seniori ai Râmnicului, să aveţi parte de mulţi ani sănătoşi, în putere şi prosperi”

f_350_200_16777215_00_images_banner6_gutau_1_octombrie.jpg

 

 

 

 

 

 

1 Octombrie - Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice îmi oferă ocazia de a-mi exprima, încă o dată, cele mai sincere sentimente de respect şi preţuire la adresa tuturor vârstnicilor din Râmnicu Vâlcea.

În nenumărate rânduri, am avut ocazia să mă bucur de înţelepciunea gândirii Dumneavoastră, să primesc propuneri dintre cele mai întemeiate şi să apreciez exemplele de demnitate şi de bun-simţ pe care nu conteniţi să ni le oferiţi.

Primăria Râmnicu Vâlcea îşi arată respectul pe care vi-l poartă nu numai declarativ şi nu doar pe 1 Octombrie, ci prin numeroase acţiuni care se adresează persoanelor vârstnice. Gratuităţile la transportul în comun şi la accesul în Ştrandul Ostroveni, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, premierea nonagenarilor odată cu intrarea în Clubul Longevivilor, administrarea mai multor cluburi ale pensionarilor în cartierele Râmnicului sau gestionarea Centrului pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni sunt cele mai importante modalităţi prin care Municipalitatea răsplăteşte aportul extraordinar al Dumneavoastră în viaţa comunităţii locale.

La acest moment aniversar, vă doresc, dragi Seniori ai Râmnicului, să aveţi parte de mulţi ani sănătoşi, în putere şi prosperi, alături de familie şi prieteni, bucurându-vă cum se cuvine de întreg respectul pe care îl meritaţi din plin!

La mulți ani!

Mircia Gutău-Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN