Menu

Romeo, mult mai normal decât Virgil

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_romeo_va_asteptjpg_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Romeo Rădulescu a sponsorizat pe Facebook un mesaj pe care nu l-aș ignora. Îl veți vedea ceva mai jos, deocamdată, aș face o introducere.

În urmă cu 12 ani, după arestarea care s-a dovedit nedreaptă a lui Mircia Gutău, Romeo Rădulescu a fost, pentru o jumătate de mandat, primarul Râmnicului.

Situația era tulbure și îmi mențin părerea că Romeo Rădulescu n-a fost deloc un primar (semi-primar, cum a fost apoi persiflat) rău.

Din motive misterioase (aici se află unul dintre cele mai ascunse mistere ale politicii din zonă) Mircia Gutău și Romeo Rădulescu au ajuns la un conflict major.

Trec peste aventura lui Romeo Rădulescu de candidat din partea PSD contra lui Frâncu. A pierdut, iar Frâncu s-a nenorocit.

De curând, Romeo Rădulescu s-a insinuat drept consilier al celui mai sinistru politician din Râmnic, numitul Virgil Pîrvulescu.

Acum, se implică din nou, din partea Forței Dreptei. Iată mesajul:

”Am decis să revin în politică, deoarece viața economică este zero aici, în orașul nostru Râmnicu Vâlcea și nu pot să stau deoparte, fără să fac ceva pentru vâlceni.

Sunt ani de zile în care au fost promovate în funcții de conducere persoane incompetente, care și-au urmărit doar interesul lor și al apropiaților. Cu ce ne-am ales?! Cu o forță de muncă plecată în alte orașe sau peste hotare, cu un impozit pe teren de 3 ori mai mare decât la Sibiu sau Pitești, dar și cu afaceri falimentare. În fiecare zi, se golesc spațiile comerciale din centrul orașului și se pierd locuri de muncă.

Îmi doresc să fac echipă cu oameni de calitate,inteligenti, cu un scop bine determinat în viață. Doar așa, împreună, putem să dezvoltăm acest oraș la adevărata sa valoare.

Cu toții ne dorim o viață mai bună pentru familiile noastre. Vă aștept alături de mine și echipa Partidului Forța Dreptei, pentru a ne recâștiga orașul!”

În 2024, Mircia Gutău va câștiga un nou mandat, singura bătălie este pentru Consiliul Local. Dacă Forța Dreptei din Rm. Vâlcea trage speranțe să conteze în CL, înlocuindu-l pe Pârvulescu, este foarte bine. Mai nociv decât Pârvulescu nu poate fi nimeni.

Sau, Doamne ferește, i se pregătește un loc lui Pîrvulescu la Forța Dreptei ?

O forță cam moale din moment ce liderul pare a fi scriitorul Traian Dobrinescu, pe care nu îl văd plecând de la scris pe coclauri.

Posibil să se implice și Dan Nițu (Damila) pe direcția Consiliului Județean. Fiindcă stă în espectativă, ca de obicei, cred că îi va enerva pe mulți, inclusiv pe Ludovic Orban.

Deocamdată, să remarcăm că revine Romeo Rădulescu și să tragem nădejde că acesta nu vrea să fie noul Pîrvulescu.

Nu știu alții cum gândesc dar mie mie mi se pare că Romeo e mult mai normal decât Virgil.

G.S.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN