Menu

Virgil Pîrvulescu întinde o capcană presei din Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_la_mare.jpg

 

 

 

 

 

Ziaristul Tiberiu Pîrnău a venit cu o informație bombă, anume că viceprimarul Virgil Pîrvulescu, deși este în concediu medical, participă la diverse evenimente publice, ca orice om sănătos.

Scrie Tiberiu Pîrnău:

”Viceprimarul Ramnicului Virgil Pirvulescu ar fi intrat in concediu medical pana pe 30 decembrie. Teoretic, acesta ar trebui sa stea acasa, sa se trateze, practic este prezent la tot felul de chermeze politice de sfarsit de an si pare a fi destul de sanatos si vioi (Pirvulescu a participat la diverse evenimente festive in zilele de 21 si 22 decembrie). Se pune problema daca certificatul medical emis de un medic binevoitor este fals sau real?!”

Informația este reală. Pîrvulescu a depus un certificat medical și este în concediu de boală. Cred totuși că la mijoc este o capacană întinsă unor ziariști și voi explica de ce.

De curând, viceprimarul Pîrvulescu l-a dat în judecată pe ziaristul Liviu Popescu și, pe surse, se pare că vrea să cheme în instanță și alți ziariști. Presa are însă dovezi clare cu privire la aspectele din dosar, le poate aduce în instanță.

Cred că presa ar putea aduce și o copie după certificatul medical al lui Pîrvulescu, cel care îl pune în concediu de odihnă, dar în acel moment ziariștii s-ar frige singuri.

Spre deosebire de alte documente care pot fi publicate pentru a arăta cine este domnul Pîrvulescu, certificatul medical este strict confidențial și nu poate fi pus în presă. Chiar dacă ar fi blurate anumite informații, un judecător poate spune că legile care vorbesc despre confidențialitatea datelor personale îi fac pe jurnaliști vinovați nu în civil, ci penal.

Penal este și dl Pîrvulescu, cred, dacă în perioada în care este inapt de muncă ,merge la diverse evenimente, cu condiția ca dignosticul să se refere la suferințe fizice.

Dacă e însă vorba de suferințe psihice, puțină relaxare nu strică, nu-i așa ?

Oricum, nu știm despre ce este vorba.

Bref, certificatul nu va fi publicat, nu e presa atât de fraieră cum o consideră Virgil Pîrvulescu.

Subiectul rămâne în desfășurare și în atenție.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN