Menu

A murit un cunoscut scriitor vâlcean

f_350_200_16777215_00_images_banner1_candela.jpg

 

 

 

 

 

 

SENIORUL EPIGRAMEI ROMÂNEȘTI-NICHI URSEI A PLECAT LA STELE

Nichi Ursei -Președintele Clubului Epigramiștilor și Umoriștilor din Vâlcea ,membru al UER, membru al Societății Culturale Anton Pann,ne-a părăsit pe data de 13 noiembrie,ora 10, în Spitalul nr 2 din Râmnicu Vâlcea!O zi tristă pentru familie, prieteni, pentu vâlceni și pentru epigrama românească!

Prietenul nostru a fost creator de reviste cu caracter umoristic, autor a patru volume de poezie şi epigramă, a câștigat zeci de premii naţionale, autor de antologii de profil, iniţiator şi organizator a 14 editii ale Festivalului Naţional de Satiră şi Umor „Povestea vorbii” din Râmnicu Vâlcea!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_urse.jpg

Era unul din Seniorii ai epigramei de calitate, un om cu bun simț, un bun prieten!

Nu voi uita niciodată întâlnirile noastre la o cafea bună , la acțiunile culturale la care participam, împreună cu prietenii!

Cultura vâlceană a pierdut un om de valoare,un epigramist de excepție,un bun prieten!

Drum lin către stele om bun. Regretele că nu ai avut mai mult timp să ne faci să zâmbim!

Cei care doresc să-l petreacă pe ultimul drum pe prietenul nostru Nichi Ursei ,o pot face la capela Bisericii Sf. Ion din Râmnicu Vâlcea, unde este depus trupul neînsuflețit a lui Nichi Ursei. Slujba religioasă, cât şi înmormântarea vor avea loc marţi 16 noiembrie 2021, începând cu orele 12.00 la cimitirul Sf. Ion din Râmnicu Vâlcea!

Dumnezeu să te odihnească în pace Nichi Ursei!

Nicolae Nistor

.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN