Menu

Gutău îl umilește pe Pîrvulescu, iar eu îmi înghit diploma de la Psihologie

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_pirvulescu.jpg

 

 

 

 

 

În urmă cu vreo două zile, Virgil Pîrvulescu a scris pe contul de Facebook următoarele:

”Necesitățile dumneavoastră au rămas și sunt în continuare o prioritate pentru noi.

Ceea ce am promis în campania electorală cu privire la extinderea de gaze începe să se concretizeze. A fost aprobat proiectul "Extindere reţea gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Al dumneavoastră,

Viceprimar Virgil Pîrvulescu”.

M-am frecat la ochi. Sincer vă spun, am citit de două ori. Cum să zici că se concretizează ceea ce ai promis tu din moment ce Gutău bagă gazele ?

Cert este că trebuie să îmi înghit diploma de psiholog, fiindcă nu am răspuns la întrebarea: de ce anume suferă Pîrvulescu.

Îmi aduc aminte că după ce învățam despre psihoze și nevroze, urma un capitol despre psihopatii, boli de caracter etc. Nimeni nu spunea nimic clar despre aceste suferințe (deși individul nu suferă, se simte chiar bine)

În fine, să lăsăm psihologia, fiindcă Mircia Gutău i-a răspuns clar lui Pîrvulescu:

„Ridicol” şi ”penibil” sunt cuvinte mult prea blânde pentru a caracteriza ultima lăudăroşenie (pe contul de facebook) a viceprimarului Virgil Pîrvulescu, respectiv postarea în care acesta îşi asumă - cu NERUŞINARE! - meritele pentru că proiectul de extindere a reţelei de gaze naturale în municipiu (cu o lungime de peste 38 de kilometri şi cu aproximativ 1100 de gospodării beneficiare), depus de Primărie în decembrie 2020 după foarte multă muncă din partea specialiștilor Municipalității, a fost admis ca eligibil de către Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Este acelaşi Pîrvulescu care la jumătatea anului trecut, când era în campanie electorală, CRITICA PRIMĂRIA CĂ STRÂNGE SEMNĂTURI DE LA CETĂŢENII CARE DOREAU EXTINDEREA REŢELEI DE GAZE, condiţie obligatorie în depunerea dosarului pentru aprobarea finanţării. Şi acelaşi Pîrvulescu a fost cel care, de la depunerea proiectului şi până la constatarea eligibilităţii sale, NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC PENTRU SPRIJINIREA ACESTEI ACŢIUNI, demersurile find făcute exclusiv de primar, de viceprimarul Andrei Gheorghiu şi de către departamentele din Primărie direct implicate!

Cât de disperat trebuie să fie viceprimarul penelist astfel încât, după ce că nu trece cu zilele prin biroul său de la parterul Primăriei, are și tupeul de a se împăuna cu munca altora, la care nu a contribuit cu nimic?”

Concluzia: gazele le bagă presa, zic asta așa, ca să înnebunim și noi un pic.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN