Menu

Virgil Pîrvulescu, acuzat de ilegalități în Evenimentul Zilei

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_dancila_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis membrilor de partid care îl vor vota că le asigură locuri de muncă în două firme de la stat, spune evz.ro.

Cum arată România liberalilor cinstiți. Declarații incendiare din cadrul ședinței PNL Râmnicu Vâlcea, unde viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu, orbit de imaginea de învingător, nu și-a putut stăpâni limba și a comis-o.

Fără a ști că este înregistrat, Pîrvulescu, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis liberalilor că dacă îl vor vota, le va asigura locuri călduțe la două societăți comerciale de stat, aflate în subordinea Consiliului Local.

„Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu locurile de muncă... va trebui să vă ajutăm, nu-mi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare – le voi rezolva! (...) După alegerile de la municipiu – cuvântul de ordine va fi forță și membrii PNL!”, a oferit garanții Virgil Pîrvulescu.

Întâmplarea a avut loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde liberalul, între două feluri de mâncare, a promis, în mod ilegal, că cei care îl vor vota în cadrul alegerilor ce vor avea loc vineri, 25 iunie, vor avea loc de muncă asigurat în societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA, mai scrie evz.ro.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN