Menu

Alo, dl Orban, ochii pe Rm. Vâlcea !!! Pârvulescu promite că dacă va fi ales, va încălca legea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_strict_secret.jpg

 

 

 

 

 

 

La o cârciumă, unde și-a invitat fanii din PNL pentru a-i impulsiona să-l voteze pentru funcția de președinte al organizației Rm. Vâlcea, Virgil Pîrvulescu a promis că va încălca legea pentru a-I sprijini pe cei fideli.

Cum?

Simplu. Îi va angaja la ETA și Piețe Prest, le va oferi prioritate în instituțiile de învățământ, le va rezolva toate problemele așa cum o făcea când era șef la Fisc.

Iată câteva extrase de discurs:

”Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu ceea ce înseamnă locurile de muncă. Poate că aveți probleme cu zonele în care locuiți. Va trebui să vă ajutăm. Nu îmi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare că le voi rezolva. Și în cele două societăți în care suntem deja majoritari, ETA și Piețe Prest, vom reuși să facem treabă . Am zis să nu răscolim acum zonele, decât după alegerile de la municipiu. După alegerile de la municipiu, cuvântul de ordine va fi forță și membri ai PNL. Sau oameni care vin în PNL cu forță.”

”Deci, când ai ajuns director de școală, că o văd pe doamna Drăgan acolo în spate... Păi, nene, mi se cam rupe de ce e în jurul meu. Eu trebuie să fiu reprezentantul PNL, eu sunt cel mai bun, cel mai corect, cel mai drept. Și dacă mă sună un membru al PNL, telefonul să nu sune de două ori”.

”Am o experiență cu toți ăștia din zona politică pentru că eu vin din Fisc. Toată lumea a ajuns pe la mine. Băi, nene, unul care avea cea mai mică problemă era luat de mână și adus. Domne, putem să-l ajutăm?”

Concluzie.

Virgil Pîrvulescu ar trebui oprit să candideze de către liderul partidului în persoană, mă refer la Ludovic Orban. Declarațiile de mai sus îl vor urmări pe Pîrvulescu toată viața și, cu el în frunte la Rm. Vâlcea, PNL va avea de suferit mulți ani de acum înainte.

Gheorghe Smeoreanu

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN