Menu

UPDATE/// VIDEO. A fost găsit, decedat, bărbatul căutat în apele Oltului

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Valcean-gasit-inecat-12-iunie-2021.jpeg

 

 

 

 

 

 

UPDATE ora 17.50:

Un cetățean a sunat la 112 și a anunțat că vede un bărbat decedat în râul Olt, în lo alitatea Galicea, la circa 9 km în aval de locul unde se presupune că s-a înecat bărbatul de ieri.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, bănuielile s-au confirmat, din păcate. Persoana decedată era cea dată dispărută aseară, pentru care echipaje de căutare/salvare au efectuat căutări. 

Trupul neînsuflețit a fost adus la mal și predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

_____________

 

Pompierii vâlceni caută, încă de aseară, un bărbat, care a plecat la pescuit, dar a dispărut fără urmă.

În jurul orei 19.30, s-a primkit un apel la 112, care anunța faptul că e posibil ca un bărbat să fi căzut în canalul "de fuga" al lacului de acumulare Stuparei, de pe râul Olt.

Bărbatul dispărut are 56 de ani, e râmnicean și lucrează ca sistent medical la UPU Rm. Vâlcea. El plecase la pescuit și stabilise să se întâlnească cu un prieten, pe malul lacului. Însă prietenul, odată ajuns la locul de întâlnire, a găsit autoturismul  deschis, undițele și țigările erau în apropierea locului de întâlnire, însă amicul său nu era nicăieri.

Aseară, scafandrii l-au căutat până la lăsarea întunericului, fără niciun rezultat.

În această dimineață, începând cu ora 8.30, echipajele de intervenție au reluat misiunea folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri și un echipaj SMURD.

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN