Menu

Situația centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în Rm. Vâlcea (13 – 19 februarie 2021)

f_350_200_16777215_00_images_banner6_apavil-pompe.jpg

 

 

 

 

 

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 13 – 19 februarie 2021 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Nistor Dumitrescu, Bâlciului și Oltului intersecție cu Râureni.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe strada Geniștilor.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

-s-a igienizat perimetrul rezervorului Petrișor;
-s-au executat lucrări de conectare a rețelei de apă potabilă existentă pe strada Geniștilor, cu rețeaua de înaltă presiune de pe strada Arinilor;
-s-a refăcut un cămin de canalizare menajeră pe bulevardul Tineretului;
-s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat pe străzile Calea lui Traian, Ostroveni și Dacia ;
-s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
-au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Decebal – blocurile R5 și S10, strada Calea lui Traian – blocurile 5 și 7, strada Ostroveni, strada Corneliu Coposu, strada Izvorului, strada Kalamata, strada Prundului, strada I. C. Brătianu, strada Lucian Blaga, strada Ion Creangă, strada Inătești, strada Matache Temelie – blocul 72, strada Republicii – blocul S7, strada Mihai Viteazu – blocul CPL 1, strada Independenței – blocul 6, strada Marin Preda – blocul A26, strada Nicolae Iorga – blocul A93, strada Luceafărului – blocurile A18 și A22, strada Mihai Eminescu – blocurile B13, B14 și C10, strada Aleea Trandafirilor – blocul B9, strada 1 Mai – blocul 3, strada Aleea Panseluțelor – blocurile C28 și C32, strada Regina Maria – blocul C8, strada Aleea Olănești – blocurile A și 12 și bulevardul Tineretului – blocurile A11/1 și S2.

13 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 13 de apometre, dintre care 12 verificate și înlocuite și un montaj apometru nou. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 13 avize de amplasament și 7 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK