Menu

Bombă ! 350 de fabrici noi în Rm. Vâlcea. Investitorii sunt la intrarea în oraș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_virgil_portret_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Așa după cum a anunțat Virgil Pîrvulescu, 350 de investitori ar trebui să fie la intrarea în oraș, gata să deschidă 350 de fabrici noi la Rm. Vâlcea. Iată ce scria Demagogul Nr. 1 în campania electorală:

”Aducem investitori în Râmnicu Vâlcea! De câteva luni bune susțin că putem transforma orașul nostru într-unul atractiv pentru investitorii străini. Aseară, am obținut prima dovadă a faptului că planul nostru funcționează. Ieri am avut o întâlnire online cu Confindustria Sardegna, o entitate care reunește peste 350 de investitori din Italia, care după 27 septembrie își vor deschide fabrici în Râmnicu Vâlcea, creând locuri de muncă bine plătite pentru locuitorii din orașul nostru.

🚩Toți investitorii cu care am discutat au fost de acord cu condițiile propuse de noi, pe care le vor îndeplini în schimbul facilităților fiscale primite.

🤝🏻 #Deschidemorașul nu este doar un slogan, ci este o necesitate pe care noi, cetățenii din orașul Râmnicu Vâlcea, o resimțim de ani buni. Prioritățile noastre principale sunt atragerea investițiilor în Râmnicu Vâlcea, creșterea salariului minim net și aducerea tinerilor înapoi acasă.

📒 Lucrurile încep deja să se miște în acest sens, întrucât după 27 septembrie investitorii italieni și-au exprimat intenția de a veni în Râmnicu Vâlcea și de a crea locuri de muncă în domenii precum industria IT, prelucrarea lemnului, vinificație, transporturi și multe altele”.

Unde sunt investitorii, domn Pîrvulescu ?

P.S, În sedința CL de vineri, PNL – USR iar au blocat un proiect, doar fiindcă pot să o facă.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK