Menu

Panică la Cotroceni. Iohannis ne spune că PSD are șanse reale să câștige alegerile

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_tuns.jpg

 

 

 

 

 

După declarațiile de marți ale lui Klaus Iohannis, înțeleg că PSD are șanse mari să câștige alegerile, fiindcă doar așa se explică atacul turbat al omului de la Cotroceni asupra acestui partid.

Mai înțeleg ceva, anume că nimeni din servicii nu i-a putut garanta lui Iohannis ajustarea voturilor din 6 decembrie. Ciudat.

Este de bănuit - asta ca să nu spun că avem certitudini - că Iohannis a promis unor parteneri strategici păstrarea PNL la guvernare și îndeplinierea promisiunilor constând în privatizarea unor domenii cheie și în gestionarea preferențială a banilor europeni care vor veni.

În fapt, tocmai sumele uriașe de bani promiși de UE pentru combaterea efectelor pandemiei fac să devină crucial controlul forțelor externe asupra guvernării din România.

Susținut pentru încă un mandat de către SUA, Germania și Franța, Klaus Iohannis este strâns cu ușa și trebuie să dea ceea ce a promis. În fond, câteva dosare pot oricând să fie activate și viitorul actualului președinte să devină un dezastru. Urmează criza post – pandemie și cine nu își îndeplinește sarcinile întocmai și la timp riscă să aibă viață grea.

Totuși, până astăzi, am fost sigur că Iohannis nu are griji cu privire la rezultatul alegerilor, că manipulările și softul își vor face treaba. Se pare că nu e așa, manipulări nu am mai văzut în ultime vreme, oricum, nu a apărut nimic creativ de la laboratoare, iar cineva se pare că nu vrea să se mai joace cu softul.

Înjurăturile lui Iohannis arată că PSD are șanse reale să cîștige alegerile.

Nu credeam, dar probabil că așa spun adevăratele sondaje.

Se observă că e panică la Cotroceni.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK