Menu

Balonul de săpun Virgil Pîrvulescu s-a spart

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_dancila_1.jpg

 

 

 

 

 

Nu este nimeni judecătorul vieții nimănui, dar când ai ajuns secretar de stat la Finanțe, când ești șef la ANAF Vâlcea și te proclami liderul opoziției, lași cel puțin impresia că ești tobă de economie și finanțe publice.

Un mesaj anonim primit ieri și cuprinzând foaia matricolă de la facultatea privată unde a studiat ”cu frecvență redusă” Virgil Pîrvulescu ne relevă faptul că acestuia nu i-a plăcut deloc cartea.

Notele la economie politică, economie mondială, statistică economică, matematici în economie sunt toate de 5 (cinci) ceea ce un student primește de milă, mai ales la o universitate unde se intră pe bani.

În aceste condiții, te întrebi ce îl recomandă pe dl Pîrvulescu să fi făcut parte din Guvern, să fi fost șef la Finanțele Publice Vâlcea și să facă atâta gălăgie cu teoriile sale economice bizare.

Desigur, atunci când ai nota 5 pe linie la disciplinele economice, nu ai habar că salariul în privat nu se stabilește la Primărie și poți promite salarii de 3000 de lei. Când ai nota 5 la economie mondială ți se pare că investitorii sunt înșirați pe ață și așteaptă să îi aduci tu la Vâlcea.

Acum, balonul de săpun Virgil Pîrvulescu s-a spart.

Totuși, rămâne, obsesivă, întrebarea cum se poate ca absolvenți de școli prestigioase, cu note mari să fie ținuți pe margine, ori să plece din țară, pe când studenții de nota 5 precum Pîrvulescu să ajungă pe funcții extrem de înalte, cu salarii teribil de mari.

Se întreba Pîrvulescu de ce pleacă tinerii din Rm. Vâlcea. Iată de ce pleacă, fiindcă aici au ajuns pe funcții maxime absolvenți cu media 6 la facultate.

Chiar așa să fim de fraieri încât să ne păcălească și să ne ia banii cei care au fugit de carte ca dracul de tămâie ? Copiilor noștri ce le mai spunem ca să îi facem să învețe ?

Cazul gălăgiosului politician Virgil Pîrvulescu ridică o problemă națională gravă și departe de a fi rezolvată.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK