Menu

Deputatul Eugen NEAȚĂ: ”Partidul Social Democrat este o forță politică a tuturor românilor!”

f_350_200_16777215_00_images_banner6_neata-Perisani-campanie-1.jpg

 

 

 

 

 

Numai naivii cred că se poate face campanie fără să te vezi față în față cu oamenii care te aleg. Și leneșii, bineînțeles.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_neata-Perisani-campanie.jpg

Mai există o categorie de indivizi care fug de întâlnirea directă cu alegătorii: liberalii aflați la putere și asociații lor, cei care au de răspuns la tot felul de întrebări.

De ce sunt închise școlile?

De ce s-au închis piețele de legume și de fructe românești?

De ce n-au ajuns măștile promise la cei sărmani și neajutorați?

De ce iau foc oamenii în spitalele de stat?

f_350_200_16777215_00_images_banner6_neata-Perisani-campanie-2.jpg

Unde se duc banii pe care îi împrumută țara dacă nu ajung la copiii care au nevoie de tablete ca să învețe carte? Și așa mai departe.

Este de înțeles de ce se bucură liberalii de campania electorală pe internet.

Noi, social-democrații, mergem oriunde suntem așteptați de oameni. Respectăm întocmai regulile, de la purtarea măștii și până la distanța obligatorie de oamenii cu care ne întâlnim, dar respectăm și regula bunului simț în materie de campanii electorale și ne întâlnim cu oamenii, le ascultăm păsurile și le spunem ce gândim pentru viitorul acestei țări.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_psd-parlamentare.jpg

Partidul Social Democrat este o forță politică a tuturor românilor și a fost totdeauna acolo unde oamenii s-au așteptat să-l găsească: pe ulița lor și la poarta lor.

Perișani este o comună de munte unde îmi place să merg ori de câte ori am ocazia să o fac. Oamenii locului sunt interesați să afle cum funcționează procesul legislativ în Parlament și vor să știe în principal unde s-a blocat inițiativa mea de a le permite să-și folosească lemnul din pădurile proprii pentru încălzirea locuințelor personale.

Le explic cum am introdus această inițiativă legislativă dar și cum a fost blocată de liberalii din guvern. Le promit că voi relua acest demers imediat după ce voi depune jurământul în următorul Parlament.

Revenim în campanie și pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Aici, lumea ne cere - pentru a câta oară? - să oprim guvernarea dezastruoasă a liberalilor care tocmai au prezentat un așa-zis program de guvernare, în fapt o înșiruire de vorbe din care mai nimeni nu a înțeles nimic.

Putem întrerupe această guvernare prin votul din 6 decembrie. Definitiv!

Eugen Neață: Candidat PSD Vâlcea pentru Camera Deputaților

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea; Realizat de: SC Smeoreanu Press SRL; CMF: 11200020

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK