Menu

Să mori de râs. Dna Carmen Preda mai are puțin și îl înjură pe Băsescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_preda_carmen_mesaj.jpg

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai aberante mesaje politice ale acestei campanii poate fi citit pe contul de Facebook al dnei Carmen Preda, candidat PMP Vâlcea la Camera Deputaților.

Ideea mesajului este că o fi PMP un partid de porc, dar voi ne votați pe noi, nu partidul.

”Dacă eşti un om ce toată viaţa lui a făcut bine, a muncit, a ajutat oameni, a construit pentru comunitate, vei face aceste lucruri chiar dacă eşti la un partid mai puţin popular”, scrie dna Preda.

Cum să spui în campanie că partidul pentru care candidezi este ”mai puțin popular” asta numai dna Carmen Preda poate să explice.

”Pe noi ne votaţi nu un partid!” zice dna Preda, încercând să ia distanță, în mod jenant, de Băsescu și Tomac. Cu alte cuvinte, nu ne place de PMP, dar ne-am dus și noi să candidăm aici, că nu aveam ce face.

Cum nu aveați ce face ? Stăteați acasă.

Mai la vale, e spus clar că se dorește un vot pentru candidații vâlceni, nu pentru ”activul de partid”, adică Eugen Tomac, Florian Bichir, Eba și taică-so.

”Eu cred că oameni buni sau mai puţini buni sunt în toate partidele dar la vot vâlcenii nu votează pentru tot activul unui partid votează doar candidaţii acelui partid”, aberează dna Preda mâncând logica și virgulele.

În felul lui, acest mesaj este de o prostie înduioșătoare.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK