Menu

Mircia Gutău joacă periculos

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_dezlantuit_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Vreau să precizez încă de la început că rândurile de mai jos reprezintă simple impresii, fiind doar o viziune personală, așadar subiectivă, despre ceea ce se întâmplă cu implicarea lui Mircia Gutău la PMP Vâlcea.

Cred că Mircia Gutău s-a înșelat groaznic mergând alături de Ionel Roiban.

Se discută în mediul politic al Vâlcii că Roiban, trimis de la București să conducă PMP Vâlcea, îi dă permanent raportul lui Cristian Buican. Așadar, pe de o parte, Buican îl sabotează pe primar în Consiliul Local, iar pe de altă parte face strategii cu partenerul lui Gutău, Roiban.

Roiban și Buican joacă alba – neagra cu Gutău.

Nu ar fi însă asta cel mai rău lucru care i se poate întâmpla lui Mircia Gutău, cel care și-a pus prestigiul în slujba PMP. Cel mai rău este că în Vâlcea, PMP reprezintă tot ce poate fi mai sulfuros, mai neserios, mai mincinos. Om de mare caracter, Mircia Gutău se vede intrat într-un joc politic periculos cu un amator care crede că Vâlcea i se va așterne la picioare.

De ce a ajuns acest om dintr-o bucată, pentru care cuvântul dat e sfânt, om incapabil să fie cu mai multe fețe pe mâna lui Ionel Roiban ? Eu cred că din disperarea faptului că în Consiliul Local grupul de interese îi va bloca toate ideile și va întârzia dezvoltarea Râmncului. Alții consideră că acest demers al lui Gutău se datorează impresiei că PSD l-a trădat după alegerile locale și a vrut să dea o replică.

Aceste sunt speculații politice și nimic mai mult. Ceea ce este sigur este că Mircia Gutău girează un PMP făcut zob de Roiban, un PMP mlăștinos, speculativ, sortit eșecului, un PMP care nu va putea contribui cu nimic la dezvoltarea Râmnicului.

Nu știu cum va putea ieși primarul din această capcană și, sincer, aș face orice pentru a-l ajuta. Din păcate, zarurile sunt aruncate, mai sunt trei săptămâni până la alegeri și răul este deja făcut.

Voi reveni de-a lungul campaniei pe acest subiect, unul dintre cele mai mizere din istoria politică a Râmnicului.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK