Menu

Să vă explic de ce este Emilian Frâncu șmecher și nu trebuie votat

f_350_200_16777215_00_images_banner1_francu_int_11.jpg

 

 

 

 

 

Am fost de părere că orice om merită a doua șansă, că nimeni nu trebuie ostracizat pe viață pentru o greșeală. L-am sprijinit pe Frâncu, după ieșirea din pușcărie, prin articole în care îndemnam la o atitudine creștină, i-am prefațat o carte cu adevărat bună, am crezut că ne-am înțeles și nu mai vrea nimic de la politica mare. Am spus și că înscrierea sa, ca simplu membru, în ALDE e ok, un hobby pentru politică și atât.

Iată-l însă pe Frâncu candidat pentru Camera Deputaților din partea Pro România. În acest caz, întorc foaia și spun că acest om e un șmecher care vrea să se strecoare printre jaloane prostindu-i pe vâlceni.

1. Frâncu spune că nu a cerut mită 20.000 de euro și a fost condamnat pe nedrept. Să zicem ca el, nu e hoț, e doar șmecher. Cei 20.000 de euro erau, spune Frâncu, bani pentru televiziunea lui, Vâlcea 1, în vederea promovării Râmnicului. Păi, a văzut vreun ziar sau vreo televiziune din Râmnic 20.000 de euro contract de publicitate ? Nici în vis. Ca primar, Frâncu dorea să își ia banii prin calea ocolită a televiziunii sale. Șmecherie și sfidare a ziariștilor.

2. CEDO i-a dat de curând lui Frâncu o despăgubire de 8.000 de euro, iar el s-a grăbit să lase impresia că a fostd eclarat nevinovat. Eroare, despăgubirea este pentru că s-a discutat la proces, în public, despre actele sale medicale. Încă o dată, Frâncu e șmecher.

3. Când s-a înscris în ALDE, omul a zis că nu are nicio pretenție să mai aibă funcții publice, așa îmi spunea și mie, iar eu, ca prostul, îl credeam. Au plecat unii buni din ALDE din cauza lui, inclusiv deputatul Lovin care a intuit mai bine șmecheria.

4. O viață, Frâncu a zis că e liberal convins. Acum, e la Pro România pe liste. Încă ă șmecherie.

5. Pentru vanitatea sa bolnavă, omul nenorocește și Pro România. Șmecherie fără scrupule.

6. De când îl știu, Frâncu vântură niște povești despre strămoșii lui care au făcut și au dres. Altă șmecherie. Nu știu dacă nu cumva sunt vrăjeli, dar eu zic să își lase strămoșii în pace. Mulți avem bunici căzuți în războaie și nu ne mai dăm atât de mari eroi.

7. Pe când era pe cai mari, Frâncu m-a reclamat la CNA, la Consiliul pentru Discriminare, la Poliție. Era șmecher.

Păcat că îi ia dorința de putere mințile acestui om, deja comentariile de pe rețelele de socializare sunt crunte, va deveni bufonul politic al acestor alegeri.

Unde nu e măsură, e dezastru.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK