Menu

Președintele Constantin Rădulescu, mesaj în apărarea Patriarhului

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_2020.jpg

 

 

 

 

 

Le place sau nu le place unora, președintele de Vâlcea, Constantin Rădulescu, face politică în județ în total respect față de Dumnezeu. Sloganul său de campanie – Bine faci, bine găsești – este extras din învățăturile lui Iisus și va rămâne în istoria electorală a zonei. Să nu îmi spuneți mie că opoziției nu îi trece prin cap, măcar din când în când, că Rădulescu a câștigat alegerile și fiindcă a fost aproape de Biserică și de învățăturile ei. Desigur, Buiky și Pîrvy, care le știu pe toate, inclusiv de unde venim și unde ne ducem, o ard pe obiectivitate, nu pe credință. Treaba lor. Remarc faptul că președintele Rădulescu a ținut să scrie un text în apărarea Patriarhului și a Ortodoxiei, ceea ce vâlcenilor le pică nespus de bine, fiindcă nu doar trupul are nevoie de grijă, ci și sufletul. Iată postarea președintelui.

”De cine să le fie frică unora?
De Dumnezeu sau de Patriarh?!
Noi, românii, suntem popor apostolic, noi nu am fost creștinați cu forța și nici nu ne-a fost impusă crucea.
Datorită Sfântului Apostol Andrei, noi am primit crucea și am îmbrățișat credința creștin-ortodoxă.
Trăim zile complicate, iar acum dezbaterile legate de declarațiile Preafericitului Daniel văd că aprind spiritele unora de la Guvernare.
Răspund eu la întrebare: să nu vă fie frică de Dumnezeu, nici de Patriarh, pentru că Dumnezeu este dragoste, iar Patriarhul este cel care ni-L arată nouă pe Dumnezeu, prin menirea pe care o are în fruntea Bisericii Ortodoxe Române.
Ei bine, da, cei care au interzis slujbele în biserici se pare că au sfârșit tragic, în 1989. Cei care fac, acum, același lucru să nu se teamă pentru că se va face voia Lui Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor.
Pentru că oamenii vor decide, pe 6 decembrie, dacă ei liberalii și acoliții lor vor rămâne sau vor pica de la guvernare.
Atât astăzi, fără să mai cataloghez în vreun fel modul în care conduc ei țara, de la prim-ministru în jos și invers”.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK