Menu

Deputatul Eugen Neață: ”Alegătorii știu întotdeauna pe ce listă sunt înscriși învingătorii!”

f_350_200_16777215_00_images_banner6_neata-si-radulescu-psd.jpg

 

 

 

 

 

Pe lista de deputați a Partidului Social Democrat

Sunt un om de echipă, așa cum am spus în repetate rânduri și așa cum am acționat în cariera mea profesională și în aceea politică de până acum.

Încep această campanie pentru alegerile parlamentare la fel ca acum patru ani, în echipa social-democraților vâlceni, pe lista pentru candidați la Camera deputaților în Parlamentul României.

Majoritatea colegilor mei vâlceni candidăm pentru un nou mandat. Experiența parlamentară este trăsătura noastră comună, faptul că am mai lucrat împreună în Parlament, că am avut inițiative legislative comune și că am contribuit cu toții la pozițiile politice ale Partidului Social Democrat.

Forța partidului nostru vine din modul de lucru în echipă în tot ceea ce face în politica românească. Un partid este o echipă sau nu poate rezista decât ca un accident politic.

Lucrul în echipă face din Partidul Social Democrat cel mai puternic și cel mai mare partid din România.

Grupul de candidați din care fac parte va merge în Parlamentul României pentru a continua să facă legi mai drepte pentru români, în general și pentru vâlceni, în particular. Am comunicat cu toții cu publicul vâlcean și în timpul mandatului care se încheie și în campaniile electorale care au avut loc și o vom face în continuare, ori de câte ori vom avea prilejul să stăm de vorbă față în față cu oamenii din județ.

Am inițiat legi și amendamente la legi care au făcut dreptate pensionarilor, proprietarilor de păduri, afacerilor din turismul montan, mediului în care trăim și multor altor domenii de activitate.
Am susținut proiecte de dezvoltare județeană și de dezvoltare locală ori de câte ori a fost nevoie. Aceste lucruri vor fi continuate de parlamentarii Partidului Social Democrat și în mandatul următor, cu și mai mare intensitate.

Cineva compara zilele trecute listele de candidați ale partidelor vâlcene la Parlamentul României. Cele ale Partidului Social Democrat sunt de departe cele mai puternice prin oamenii care sunt înscriși pe ele, prin cariera lor profesională și prin activitatea parlamentară bogată pe care au avut-o în mandatul anterior.

Alegătorii știu întotdeauna pe ce listă sunt înscriși învingătorii.

Eugen NEAȚĂ-Deputat

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK