Menu

Frâncu pe lista de deputați, o situație de rahat turcesc

f_350_200_16777215_00_images_banner1_francu_se_intoarce.jpg

 

 

 

 

 

Emilian Frâncu este pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților a Pro România Vâlcea. N-a ajuns acolo tehnic, fiindcă ar fi fost șeful ALDE, a ajuns fiindcă și-a dorit cu ardoare să fie iarăși ce a fost.

În principiu, aș admira tenacitatea și avântul fostului senator și primar, însă în cazul concret am impresia că este vorba de un puseu de nebunie politică. Nu sunt zdraveni politic nici cei care l-au pus pe listă, nici el, să se ia de mână și să meargă la Bălăceanca, așa cum se spunea odată.

Suportul mental al acestei manevre vomitive este paradigma că dacă Gutău a putut, el de ce nu ar putea. Murdară atitudine de pasăre care ciugulește viermii din măseaua hipopotamului. Nu insist să explic, nu merită efortul.

Mă scârbește situația, dar mă și moaie sufletește văzând că oamenii îl joacă în picioare pe Frâncu pe Facebook. Realmente își bat joc de acest om cult, harnic, muncitor căruia dorința de mărire i-a luat mințile. Iar el, săracul, se apără de pe conturi false și se laudă singur de îți dau lacrimile.

Dacă nu o lasă baltă și se mai afișează pe rețelele sociale în campanie, nea Frâncu va distruge Pro România Vâlcea, care nici așa nu stă pe roze. Oamenii ăștia chiar nu înțeleg că e belită situația sau nu le pasă ?

Nu fac pe moralistul, dar dacă aș vrea să laud Pro România, măcar fiindcă este în tabăra opusă PNL și USR, ori pentru că e acolo respectabilul George Guțui, ori fiindcă pe listă e un psiholog, ca mine, nu o pot face din pricina rahatului de situație în care se plesează Frâncu.

În concluzie, dom Frâncu, nu e politica singurul domeniu în care un om poate performa și se poate împlini. Zi mersi că poți studia, poți scrie.

Vade retro, Emile !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK