Menu

Eugen Neață către Mădălina Cotar. Mesaj cum nu am mai văzut în viața politică

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neata_cotar_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Tânăra și frumoasa și deșteapta Mădălina Cotar a trecut la PMP, sub umbrela lui Mircia Gutău, abandonându-l pe deputatul PSD Eugen Neață căruia i-a fost patru ani consilier parlamentar. Evident, cei care sunt nefericiți de profesie au încercat să arunce venin peste dra Cotar și, contingent, peste Eugen Neață. Iată însă că Neață transmite public un mesaj pentru fosta sa consilieră, unul dintre cele mai frumoase texte ale vieții politice cotidiene. Folosesc prilejul să spun că nu este exclus ca vreodată cei doi să lucreze din nou împreună, fiindcă încurcate sunt căile polticii, iar Eugen Neață tace dar le coace. Cine are urechi de auzit...(G.S.)

Câteva gânduri pentru Mădălina Cotar, fostul meu consilier parlamentar.

Sunt întotdeauna bucuros când apropiații mei vor mai mult pentru viața și pentru cariera lor. Pot pierde un bun colaborator atunci când el își propune să trăiască noi experiențe și să se avânte în competiții de orice fel. De data aceasta, consilierul meu din ultimii ani, Mădălina Cotar, s-a decis să accepte provocarea de a candida la alegerile parlamentare. Ea are o experiență bogată legată de munca politică și de aceea care se petrece în biroul unui parlamentar. Este un om ambițios și curajos, cu multe calități de comunicare publică.

Îi sunt recunoscător pentru contribuția ei la comunicarea publică a activității mele din Parlamentul României. Astăzi activitatea mea de deputat este cunoscută ca fiind cea mai bogată în inițiative legislative, amendamente și interpelări ale tuturor celor care s-au perindat pe la guvernare și în comunicarea de zi de zi cu locuitorii județului Vâlcea. Îmi place să cred că ea însăși a învățat foarte multe lucrând în echipă cu mine atâția ani.
Mădălina Cotar este implicată acum direct pe scena politică și cred că va face multe lucruri bune și în acest rol. Am ținut să-i arăt recunoștința mea la acest final de etapă și de nou început în viața ei. Să știe că gândul meu bun o însoțește pe drumul pe care și l-a ales știind foarte bine că este unul greu, alunecos și plin de neprevăzut.

Eugen Neață, deputat PSD

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK