Menu

5 minute de vorbă cu Mădălina Cotar. ”Nu era mai frumos la Ecologiști ?”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotar_amendament.jpg

 

 

 

 

 

 

De ce pe lista PMP? Nu era mai frumos la Ecologiști ?

Partidul Mișcarea Populară, filiala Vâlcea, m-a invitat să candidez pe lista sa de senatori. Este o onoare pentru orice tânăr politician și i-am dat curs imediat. Sunt un om cu o experiență de patru ani în Parlamentul României, în calitate de consilier personal al unui parlamentar.
Am mers în campanii de mai multe ori alături de ecologiști pentru a susține administrația municipiului Râmnicu Vâlcea. Ei au alte planuri acum și am decis să primesc provocarea de a fi eu însămi candidat la un post de senator în Parlamentul României.

Cum va vedeți cariera politică peste 10 ani ?

Adică peste încă două rânduri de alegeri europene, locale și parlamentare. Foarte multe oportunități de a fi în una dintre pozițiile câștigătoare în plan local, național sau european! Este evident că sunt atrasă de o poziție activă în politica locală și în cea națională. Cred că pot ajuta la îmbunătățirea vieții oamenilor. Aceasta este aspirația cinstită a oricărui român care își pune în joc numele pe un buletin de vot. Voi continua să fiu parte a fiecărui scrutin și cred că voi avea un rol de jucat în politica vâlceană în viitorul apropiat.

Veți fi din nou consilier parlamentar ?

Eu candidez pentru un post de parlamentar. Nu sunt singurul aspirant la această poziție care vine din zona de consiliere a parlamentarilor. Este o școală bună pentru un viitor parlamentar și o recomand tuturor celor care aspiră la un mandat. Îți trebuie un an de zile pentru acomodare în activitatea parlamentară dacă vii din afara acestei activități. Eu sunt pregătită să mă integrez imediat activității pe care o cunosc foarte bine. Înțeleg întrebarea dumneavoastră, dar eu mă gândesc acum la cel pe care îl voi angaja eu însămi pentru a-mi fi consilier acum sau în viitor.

Mulțumesc frumos.
Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK