Menu

Lista PSD Vâlcea. Să fie bine, să nu fie rău

f_350_200_16777215_00_images_parlamentari_psd_valcea.jpg

 

 

 

 

 

Pe ideea că echipa câştigătoare nu se schimbă, preşedintele Rădulescu a condus organizaţia spre o listă care, în proporţie de 80%, este aceeaşi ca acum 4 ani.

Pe de altă parte, e clar că la Cameră ar fi fost mai electoral Eugen Neaţă pe primul loc şi Daniela Oteşanu pe locul dl doilea. Cred că şi după merite ar fi fost aşa, dar cum nu totul apare pe surse deschise, poate că deputatul Ovidiu Popa are atuurile sale.

La Senat, unde nu se va obţine decât un singur loc, opţiunea pentru Bogdan Matei este, în mod cert, una politico – sentimentală, directorul George Mihăilescu având o anvergură profesională superioară.
Pe de altă parte, va spune preşedintele Rădulescu, Matei a fost ministru, Mihăilescu este director, e mai bine aşa. E mai bine,dar nu neapărat electoral.

Prevăd deocamdată, la cald, frustrări întemeiate la deputatul Eugen Neaţă, de departe cel mai activ şi mai creativ, precum şi supărări la dna Daniela Oteşanu. Cum amândoi sunt ex aequo, va stabili, cred, Marcel Ciolacu şi tensiunea va creşte în continuare.

Pe de altă parte, e aproape cert că PSD Vâlcea va avea minim 3 deputaţi şi , dacă trage tare, chiar 4, la redistribuire.

Se confirmă teoria conspiraţiei despre care vorbeam ieri ? Parcă nu neapărat, dar să mai aşteptăm validarea de la Bucureşti, fiindcă oricare dintre cei doi deputaţi aflaţi la egalitate poate ajunge pe locul 4.

Să fie un joc de paşi sucesivi? Nu cred prea mult, însă, scuzaţi exprimarea, dracul nu face biserici.

Una peste alta, echipa nu e rea, primarul Concioiu are şi el şansa lui şi nu ar fi deloc rău cu un primar la Parlament. Cred ca îşi va impulsiona colegii.

Dat fiind că mai mult ca sigur dl Vasile Cocoş s-a oprit cu de la sine putere şi regretând că dl Mihăilescu nu e pe loc eligibil, considerând că Eugen Neaţă ar fi meritat locul 1 la Cameră şi Daniela Otaşanu locul 2, sperând că nimeni nu sparge hora, tragem linie şi spunem:

- Se putea şi mai rău.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK