Menu

Vă detest şi nimic mai mult, domnule Pîrvulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_virgil_portret_1.jpg

 

 

 

 

 

Vreau să spun că nu vă urăsc, nu vă doresc răul, aş vrea totuşi să iasă la iveală toate dedesubturile economice ale vieţii dumneavoastră.

Aş vrea să ştiu dacă firmele pe care soţia le consiliază au mai fost controlate de instituţia pe care o conduceţi şi dacă vreuna a mai fost sancţionată după semnarea contractului de consultanţă.

Aş vrea să citesc un document care să ateste că Primăria s-a ales cu ceva din contractul de consultanţă de două miliarde şi jumătate de lei vechi încheiat în 2011 cu o societate condusă de soţia dumneavoastră.

Aş vrea să ştiu dacă e adevărat sau nu că aţi înaintat DIICOT o adresă care să îl apere pe fratele dlui Cristian Buican într-un complicat dosar de evaziune fiscală.

Aş vrea să ştiu dacă aţi semnat vreodată pe o factură de achiziţionare a unui automobil de lux din Germania pe o societate comercială care nu vă aparţine.

Aş vrea să ştiu cum aţi ajuns secretar de stat şi şef de instituţii pe vremea lui Dragnea şi Dăncilă şi să le spun asta fanilor dumneavoastră.

Aş vrea să ştiu toate acestea şi multe altele, despre care nu mai amintesc, pentru că vă expuneţi tinerilor care vă susţin profilul unui om incoruptibil, capabil de o revoluţie morală a Râmnicului.

Opinia mea, a mea, subliniez, este că nu veţi deveni primarul Râmnicului, dar veţi lăsa în urmă conştiinţele mutilate ale echipei şi susţinătorilor. Aţi patentat ura în disputele politice din Râmnic şi asta veţi lăsa, ca o dâră de pucioasă, în urma dumneavoastră.

Asist la cele mai infecte atacuri care au fost vreodată lansate în politica Râmnicului şi toate purtate în numele dumneavoastră. Au fost mulţi aventurieri în politică, de-a lungul istoriei, şi mă tem că vă aliniaţi în rândurile lor.

Când vă spun aceste lucruri nu înseamnă că îl consider pe Mircia Gutău un sfânt, nici că îl văd primar pe viaţă, dar nu cred că Virgil Pîrvulescu este omul îndreptăţit să îl înlocuiască. Până când viaţa va scoate la iveală un candidat fără un trecut controversat, îl prefer pe Mircia Gutău care pare cel mai bun primar al Râmnicului din toate timpurile şi mai are multe de făcut pentru acest oraş.

Vă detest, aşadar, pentru poza cu care defilaţi, domnule. Vă detest pentru cinismul cu care vreţi să păreţi ceea ce nu sunteţi, pentru campania electorală prin care difuzaţi idei la fel de false ca şi chipul dumneavoastră public, speculând naivitatea celor care vă ascultă.

Mircia Gutău ar fi avut nevoie, într-adevăr, de un contracandidat puternic, care să îl înclocuiască sau să îl dinamizeze, nu de o fantoşă şi un erzaţ de candidat.

Repet, vă detest, nu vă urăsc, din partea mea, să fiţi sănătos, indiferent că veţi fi ori nu primar. Lăsaţi-vă însă de ventilarea mizeriei şi a urii între locuitorii Râmnicului.

Viaţa multora e grea, nu merită să îi mai duceţi şi dumneavoastră în eroare.

În fine, număr zilele până la terminarea campaniei electorale în timpul căreia mă văd obligat moral să apar Râmnicu Vâlcea de Virgil Pîrvulescu.

După 27 septembrie, că veţi fi ori nu primar, adio şi n-am cuvinte.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK