Menu

Eugen Neață: Echipa Mircia Gutău-Constantin Rădulescu, cea mai mare speranță pentru o administrare de mare succes a treburilor publice

f_350_200_16777215_00_images_banner6_radulescu---gutau.jpg

 

 

 

 

 

 

O alianță pentru victorie și pentru bună administrare

Partidul Ecologist Român și Partidul Social Democrat au semnat o alianță de susținere reciprocă în municipiul Râmnicu Vâlcea. Membrii și susținătorii ecologiștilor vâlceni îl vor vota pe Constantin Rădulescu în funcția de președinte al Consiliului județean Vâlcea și membrii și susținătorii social-democraților îl vor vota pe Mircia Gutău în funcția de primar al municipiului, la alegerile din 27 septembrie 2020.

Alianța dintre cele două partide și dintre cele două personalități politice s-a parafat la Arenele Traian, în prezența unora dintre membri marcanți ai celor două partide. Festivitatea a fost organizată impecabil, cu respectarea tuturor regulilor impuse de condițiile medicale actuale.

Nu este nicio noutate pentru vâlceni că cele două partide au colaborat în ultimii patru ani susținându-se reciproc prin vot în Consiliul local și în Consiliul județean, acolo unde au trebuit votate proiectele primarului Mircia Gutău și cele ale președintelui Constantin Rădulescu.

Și unul și celălalt au evocat la această ceremonie realizările mandatului trecut, atât în municipiu, sub coordonarea primarului Mircia Gutău cât și în județ, sub conducerea președintelui Constantin Rădulescu (video).

Cei doi și consilierii locali și județeni ai celor două partide au acționat de-a lungul timpului ca o singură echipă dedicată modernizării locale și județene și îmbunătățirii condițiilor de trai ale vâlcenilor .

Ei sunt un exemplu excepțional de colaborare a două partide cu programe politice diferite și a două importante personalități politice, pentru o cât mai bună administrare locală și regională, în folosul tuturor cetățenilor.

Alianța, reconfirmată acum, funcționează așadar de mai mult timp și va continua pentru încă un mandat, fiind probată ca una de foarte mare succes administrativ local și regional.

Echipa Mircia Gutău, primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, și Constantin Râdulescu, președintele Consiliului județean Vâlcea, este primul câștig al alegerilor locale de peste o lună și jumătate și cea mai mare sperantă pentru o administrare de mare succes a treburilor publice în regiunea noastră.

Eugen NEAȚĂ-Deputat

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK