Menu

Constantin Rădulescu, un mod de a conduce cu mintea și sufletul ședințele CJ Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_constantin_vide_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Am preluat imaginile de mai jos pentru a arăta un mod de a conduce cu mintea și sufletul ședințele CJ Vâlcea. Mai întâi, puteți citi despre subiectul ședinței CJ din 31 iulie.

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, 31 iulie, s-au aflat 16 proiecte de hotărâre, printre cele mai importante fiind rectificarea Bugetului propriu al județului Vâlcea, prin care s-a alocat Spitalului Județean de Urgență Vâlcea suma de 360.000 lei, în vederea asigurării contribuției Consiliului Județean, la achiziționarea de aparatură și echipamente medicale.

Totodată, s-a aprobat suma de 710.000 lei, în vederea finalizării proiectului „Consolidarea și reabilitarea energetică a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca”. Tot în ședința de astăzi, Consiliul Județean a mai aprobat și alocarea sumei de 151.043 lei către DGASPC Vâlcea, pentru plata alocației de hrană pentru personalul din servicii sociale, aflat în izolare la locul de muncă, dar și suma de 12.200 lei către CSEI Băbeni, pentru achiziționarea de materiale sanitare și dezinfectanți.

Încă de la începutul ședinței, am făcut un apel către cetățenii județului și către toți factorii implicați să se protejeze și să participe cu toții la efortul comun de protejare a sănătății populației și de limitare a efectelor răspândirii noului coronavirus.

Un alt punct important, aflat pe ordinea de zi și votat de consilieri, a fost cel privind aprobarea acordării unor stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat și la Evaluarea națională la finalul anului școlar 2019-2020.

Așa cum am procedat și în perioada în care ne-am confruntat cu acest Covid-19 și am donat o parte din indemnizație Spitalului Județean, așa voi proceda și în cazul elevilor care au obținut media 10 la cele două examene naționale, întrucât resursele bugetare sunt foarte mici și nu permit acordarea decât a unor premii.

Nicio sumă de bani nu poate compensa sentimentul de mândrie pe care ni l-au oferit acești copii, iar valoarea lor nu poate fi cuantificată cu nicio sumă de bani. Gestul este unul de onoare și apreciere și merită făcut. În acest sens, voi dona o parte din indemnizație și i-am îndemnat pe toți consilierii să îmi urmeze exemplul și să facă la fel.

Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK