Menu

Bombă. Încă un abuz înfiorător marca Virgil Pîrvulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_virgil_portret_1.jpg

 

 

 

 

 

 

În 2017, Consiliul Local al comunei vâlcene Gușoieni a votat Hotărârea cu nr. 22, prin care îl împuternicea pe primarul localității, Nicolae Concioiu ”să aplice toate măsurile necesare în vederea aducerii la starea inițială a suprafeței de teren din islazul comuncal (...) pe care a executat cu utilajele șanțuri de dirijare a apei, în mod abuziv, numitul Pîrvulescu Virgil.”

Același Consiliu Local propune măsuri necesare pentru sanționarea lui Virgil Pîrvulescu, deoarece ”se constată executarea de lucrări de construcții în mod abuziv atât pe terenurile proprietate privată a cetățenilor, cât și pe terenul islaz comuncal de către numitul Pîrvulescu Virgil”.

Așadar, oamenii unei comune simt nevoia să se apere de abuzurile lui dom Pîrvulescu, cel care le luase proprietăți private și porțiuni din islaz, iar Consiliul Local face ședință și hotărâște în acest sens pentru a lua înapoi ce se cuvine.

Jenantă situație pentru cel ce vrea să fie primarul capitalei de județ. Dacă la Gușoieni a comis astfel de abuzuri de s-au alarmat toți oamenii, într-un glas, ce s-ar întâmpla la Rm. Vâlcea dacă tipul ar deveni primar?

Hotărârea Consiliului Local Gușoieni este un document emoționant, redactat de către oamnei simpli și onești împotriva unui cetățean care crede că pentru el nu există lege.

Dintre toate dezvăluirile apărute în ultima vreme cu privire la persoana lui Virgil Pîrvulescu, hotărârea cetățenilor din Gușoieni mi se pare, în disperarea cu care este redactată, cea mai grăitoare dovadă că lupul vrea paznic la stână.

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK