Menu

Dle subprefect Sebi Fârtat, ați fost la mare în pandemie ? Dacă da, valea !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_fartat_sebi_1.jpg

 

 

 

 

 

S-a iscat o polemică la Vâlcea între Prefectură și DGASPC. Subprefectul Sebastian Fârtat a cerut demisia directorului Badea, iar directorul i-a dat o replică. Subprefectul a dat și el dreptul la replică. Treaba lor.

Pe mine, cel care semnează acest articol, mă interesează un lucru, anume dacă subprefectul Sebastian Fârtat și-a luat concediu în plină pandemie. Se pare că da, fiindcă iată ce scrie directorul DGASPC.

”Probabil ca cei veniti acum din concediu nu cunosc situatia reala si nu au comunicat cu superiorii lor, cu care am mentinut permanent legatura, solicitandu-le sprijin”.
”Revenind, solicitam institutiilor guvernamentale dialog, sprijin real, fara declaratii date ca dupa revenirea din concediu, iar persoanele care fac aceste declaratii sunt invitate sa stea macar o zi alaturi de conducerea DGASPC si de angajatii nostri pentru a vedea cu ce ne confruntam”.

Am scris și eu, cu privire la polemică, următoarele.

”Subprefectul Vâlcii, Sebastian Fârtat, a solicitat demisia conducerii DGASPC Vâlcea pe motiv că virusul avansează. Oamenii îi răspund și aflăm, în context, că în vreme ce unii luptă cu pandemia, subprefectul tocmai s-a întors din concediu”.

Ei bine, dacă subprefectul Fârtat și-a permis să ia concediu în această perioadă, atunci îl declar un funcționar public inconștient și îi cer demisia.

Când mii de oameni, medici, personal sanitar, directori, chiar și jurnaliști stau la treabă, încercând să dea o mâna de ajutor, tu pleci la mare ? Asta ar fi chiar aberant.

Iar mai aberant este ca, întors de la plajă, să ceri demisia cuiva care e în linia întâi.

Poftiți cu dreptul la replică, domnule !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK