Menu

Azi, ziua cea mai neagră la Vâlcea. Va fi raportat un număr uriaș de infectări

f_350_200_16777215_00_images_banner1_news_alert.jpg

 

 

 

 

 

Luni, Prefectura Vâlcea a trimis un comunicat în care sunt anunțate zeci de infectări în Vâlcea, cu toate că aceste cifre nu au apărut în comunicatul național al Grupului de Informare Strategică. Este de așteptat ca toate aceste cifre să apară marți. Iată informarea primită de la Prefectură.

”În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate încă 46 de cazuri în rândul beneficiarilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Zătreni. A fost înregistrat și un deces în rândul beneficiarilor Centrului de îngrijire Zătreni. O persoană a fost transportată în cursul zilei de sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea – secția Boli Infecțioase; decedând în cursul zilei de 12.07.2020 în secția ATI. Până în acest moment au fost înregistrate 74 cazuri pozitive din rândul beneficiarilor centrului.

În ceea ce privește situația din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Bistrița, unde în cursul weekendului au fost diagnosticate pozitiv 10 persoane (6 beneficiari și 4 infirmieri), acestea se află în prezent sub supravegherea medicală a personalului medico-sanitar și auxiliar din cadrul centrului, în funcție de evoluția clinică urmând ca medicul de la Spitalul Județean de Urgență sectia Boli Infecțioase, care coordonează această activitate, să decidă dacă aceștia vor fi transferați la o unitate sanitară dedicată în vederea evaluării medicale suplimentare sau internării, în funcție de forma afecțiunii.

De asemenea, au fost înregistrate încă două focare cu număr redus de cazuri (3-7 cazuri) la doi agenți economici și un focar familial (3 cazuri)”.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN