Menu

Bravo, nene ! Dom Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL, laudă ”ciuma roșie”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirculescu_claymoore.jpg

 

 

 

 

 

Fiindcă până la urmă rațiunea învinge, dom Virgil Pîrvulescu denunță ca fiind excesive atacurile USR la adresa PSD, postând pe pagina sa de Facebook, fără nicio observație (și fără corectură, din păcate) un frumos articol semnat Ionuț Ungureanu în Jurnal Vâlcean. În text, descoperim o apărare pe față a PSD, drept dovadă că dom Pîrvulescu e nostalgic față de vremea când era prin eșelonul secund al guvernului Dăncilă. Iată extrase.

”Domnule Gheorghiu, țin să vă reamintesc că PNL a avut susținerea PSD (atât locală cât și parlamentară)!!! A fost și alianța USL!!! A fost singura și unica alianță benefică țării, dar, s-a destrămat tot din cauza orgoliilor, a unora cu pretenții, ca acum!”

”Care este scopul dumneavoastră pentru care încălcați acest principiu al USR, principiu de a nu face alianțe cu cei care au fost susținuți de PSD? Ce are PSD, domnule Gheorghiu?”

”Deci se poate ca USR Vâlcea să facă alianțe cu foști membrii PSD, nu este nicio problemă, ,,ciuma roșie" este doar o sintagmă atribuită celor care chiar au ținut și țin pe linia de plutire această țară, așa cum este ea.”.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK