Menu

Când credeam că a murit, Prefectura Vâlcea mișcă din urechi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_costea_prefect_1.jpg

 

 

 

 

 

 

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSTITUȚIA PREFECTULUI - JUDEȚUL VÂLCEA

CANCELARIE PREFECT

INFORMARE DE PRESĂ

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, la sfârșitul săptămânii trecute, a înaintat Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației un proiect de hotârâre pentru alocarea a 47.282.000 lei din Fondul de Intervenție la dispoziția Guvernului către unitățile administrativ-teritoriale din județ care au întregistrat pagube în urma precipitațiilor căzute în ultimele săptămâni.

Suma a rezultat în urma evaluărilor realizate de către specialiștii din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea și vizează obiective de infrastructură tehnico-edilitară din 34 de localități din județ, respectiv drumuri județene, drumuri comunale, drumuri de interes local, rigole, poduri, podețe și punți pietonale.

Cele 34 de localități care au fost afectate de precipitațiile din ultima perioadă și pentru care s-au solicitat fonduri în vederea realizării lucrărilor de reparație a obiectivelor de infrastructură afectate sunt: Alunu, Băile Govora, Băile Olănești, Bălcești, Berbești, Bărbătești, Berislăvești, Călimănești, Dăești, Dănicei, Frâncești, Golești, Horezu, Lădești, Lăpușata, Lungești, Mateești, Mădulari, Milcoiu, Mihăești, Oteșani, Păușești Otăsău, Păușești Măglași, Perișani, Pietrari, Sălătrucel, Sinești, Șirineasa, Stoenești, Stroești, Șușani, Vaideeni, Vlădești și Zătreni. Pe lângă obiectivele din aceste localități, în proiect sunt și 10 obiective ale Consiliului Județean Vâlcea ce se află pe drumuri județene.

Râmnicu Vâlcea, 6 iulie 2020

Criterii Naționale. În sfârșit, Prefectura Vâlcea mișcă, deci nu a decedat. La cele de mai sus, avem o observație și anume cum vor da bani la calamitati daca n- au platit nici insotitorii persoanelor cu handicap? Pentru echilibrarea bugetelor când dau banii ? Oricum, Prefectura Vâlcea cere, nu e deloc clar că Guvernul Orban va și răspunde pozitiv.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK