Menu

Și datorită lor Vâlcea va ieși din carantină

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_gutau_ponoran_1.jpg

 

 

 

 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că „masurile de relaxare, miscare mai libera, nu se aplica localitatilor aflate in carantina” dupa 15 mai. „Aceasta relaxare va avea loc doar atunci cand ni se spune de la experti ca pericolul este diminuat”, a indicat seful statului.

Din fericire, Vâlcea nu se află într-o situație dificilă, fiind printre cele trei județe de la subsolul clasamentului infecțiilor cu Covid – 19. Dacă trendul se menține, nu este exclus ca județul Vâlcea să fie în curând zona cea mai puțin afectată de coronavirus.

Ori câtă ură ar revărsa unii, din motive politice, trebuie să recunoaștem că situația bună o datorăm doctorului Dan Ponoran, primarului Mircia Gutău și președintelui Constantin Rădulescu, cei care au luat la timp măsuri de protejare și testare, măsuri de management. Așa cum, dacă epidemia ar fi fost în toi la Vâlcea, cei trei ar fi fost blamați, acum pot fi apreciați.

Desigur, atmosfera bună, fără panică și cu multă responsabilitate a populației din municipiul Râmnicu Vâlcea și acțiunea susținută a forțelor de ordine nu pot fi trecute cu vederea.

Să fie bine și în continuare și vom ieși din carantină.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK