Menu

Minciunile din învăţământul vâlcean

f_350_200_16777215_00_images_banner1_andreianu_isg_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Spun unii, în marea lor naivitate, că ne aduce pandemia cu cu picioarele pe pământ, ori că ne vine mintea la cap. Nu ne vine, nu poate reuşi asta nici ciuma lui Caragea şi nici boala lui Calache, care o fi aia nu ştiu.

Au zis liberalii că vor promova oameni pe merit, nu pe interese de partid. Niciodată, în România, nu au fost făcute promovări la stat pe merit, dar de data asta Iohannis şi partidul lui au insistat prea mult că PSD a distrus țara și ei o clădesc la loc în mod cinstit.

În fine, a pus Buican pe doamna Mihaela Andrerianu inspector general la Învățământ și pleacă acum, ca la hochei, toată garnitura pesedistă ca să vină garnitura liberală. Vor da, chipurile, concursuri.

De aici încep minciunile. Toate concursurile de acest gen au fost mai mult sau mai puțin aranjate politic. Întâi era examen politic și, dacă te calificai, dădeai și examen profesional.

În acest fel, ajung inspectori și oameni buni, din întâmplare, dar și hahalere, iar de data asta chiar știu câteva.

Dacă o hahaleră inspectează o altă halaleră, e dezastru. Dacă o halaleră inspectează un cadru didactic bun, e un dezastru și mai mare. Doar minciuni care produc dezastre.

Covidul nu ne-a băgat mințile la cap. Săracul covid.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK