Menu

Decizie grea pentru Mircia Gutău. Elefantul cu şoarecii în spinare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_batranii_1.jpg

 

 

 

 

 

Primarul Mircia Gutău s-a aflat în faţa uneia dintre cele mai grele decizii din viaţa sa de edil, una de viaţă şi de moarte.

Prima idee a fost să obţină o decizie a comitetului de urgenţă prin care Căminul de bătrâni din Ostroveni să îşi înceteze activitatea pe perioada epidemiei, iar cei internaţi aici să fie preluaţi de familii. Nu s-a putut deoarece mulţi aparţinători, cum li se mai spune în mod meschin, de parcă aceşti oameni ar fi obiecte, nu sunt în măsură să îşi îngrijească părinţii sau rudele în vârstă.

Mircia Gutău a decis, în disperare de cauză, că activitatea Căminului continuă, dar sunt convins că de acum înainte are inima cât un purice fiindcă dacă pătrunde Covidul în instituţie va fi o tragedie fără precedent.

În aceste condiţii pe muchie de cuţit, liberalii lui Buican înjură, fiindcă asta ştiu să facă şi îl acuză pe primar că vrea să închidă stabilimentul. Dacă se va întâmpla o nenorocire îl vor acuza că  l-a lăsat să funcţioneze.

Ca un elefant cu şoareci în spinare, Mircia Gutău nu are altceva de făcut decât să instaureze în Cămin o disciplină draconică a personalului, să procure ce substanţe, teste şi echipament reuşeşte şi să se roage la Dumnezeu să fie bine. Şi, alături de el, să ne rugăm toţi.

Mai puţin ai lui Buican, desigur, care probabil că se roagă să fie rău.

Cui ? La dracu, cui altcuiva.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK